Waar staan we voor

Totaal pakket aan dienstverlening

Als betrouwbare partner verzorgen wij (alweer sinds 2005) voor diverse bedrijven hun bedrijfsadministratie, salarisadministratie, fiscale aangiften, geven adviezen rondom fiscale en financiële vraagstukken, proberen de ondernemer vóóruit te laten blikken en verzorgen we voor particulieren diverse diensten zoals hun aangifte Inkomstenbelasting.

Onze kracht

Wij zijn betrokken bij de ondernemer en onderneming, vooruitstrevend, houden van snelle besluiten,  dienstverlening op maat, begeleiden en coachen, helder en open, een klein maar deskundig kantoor!

Natuurlijk stellen we achteraf het jaarverslag van uw bedrijf op, maar eigenlijk vinden we het veel belangrijker dat u op elk moment van het jaar al weet waar uw onderneming staat.

Met elke ondernemer bepalen we waar zijn behoefte ligt en daar passen wij ons op aan. Dat is de kracht van ons kleine kantoor.

Waarom kiest u voor Merloo

Ons kantoor heeft aan de ene kant voldoende omvang om onze kennis over de diverse fiscale wetgeving up-to-date te houden, de financiële vraagstukken waar u tegen aan loopt te beantwoorden, en automatisering in te zetten waar het kansen biedt. Aan de andere kant zorgt het ervoor dat we alle bedrijven en ondernemers werkelijk kennen. En u ons ook kent. Ons contact is open en in heldere taal. Zo bieden we waar het mogelijk is in de advisering u meerdere opties aan en laten de keuze over aan u. Met vaste mensen werken we aan de cijfers van uw onderneming, dat levert altijd voordeel op, voor ons beide. De balans die we hiermee bij Merloo hebben – en u ook bieden – koesteren we.

Lees meer…